Friday, August 28, 2009

Kebaikan Minuman Herba Pegaga HPA - Testimoni

Assalamualaikum wrbt.

Selamat Berpuasa kepada semua para ahli HPA yang amat disayangi ini. Semoga Ramadhan kali ini membawa rahmat yang berlimpahan daripada Allah S.W.T. buat kita, lebih dari tahun-tahun sebelumnya.

Di sini ingin saya kongsi cerita mengenai kebaikan khasiat Minuman Herba Centella Asiatica yang sebenarnya dah lama saya dan keluarga amalkan.

Isteri saya selalu mengalami masalah gatal-gatal kulit pada telapak tangannya bila tersalah guna sabun. Tak semua sabun boleh 'ngam' dengan tangan kita terutama pada kulit yang sensitif.

Saya tanpa berfikir panjang, terus suruh isteri saya mengamalkan Minuman Herba Pegaga HPA, sebab saya yakin ia membawa khasiat seperti boleh membersihkan darah dan segala keracunan dalam badan. Saya juga menyuruh beliau menyapu krim gatal HPA dan juga bertukar kepada sabun Freesia dan Wahdah untuk basuh pinggan mangkuk. "Jangan dok gatal beli sabun-sabun lain.." kata saya kepada beliau. (Ye lah kadang-kadang pegi rumah orang kenduri mereka pakai sabun ntah apa-apa..jadi sekali sekala terkena juga....tapi sekarang ni dah 'spare' ubat HPA, tak risau dah... :)

Alhamdulillah, dalam masa 2 hari saja, kering terus gatal-gatal pada tangannya (ada gelembung-gelembung macam chicken pox sket). Syukur, sejak itu kalau beliau ada masalah macam tu, automatik amalkan herba-herba tadi, insyaAllah sembuh.

Tak percaya? Cubalah.....


No comments:

Post a Comment